Get Adobe Flash player

Instapbaden

 
Over ons
 
Hartelijk welkom bij Al-COMFORT, uw partner als het gaat om een onbezorgde oudere dag. Bij ons assortiment hebben wij gekeken naar de behoeften van senioren van vandaag de dag. Onafhankelijk baden en relaxen zijn dingen die het leven aangenaam maken. Helaas komen er met het vorderen van jaren problemen bij het baden in een regulier bad. Vaak begint het met het uitstappen uit het bad, later wordt ook het instappen moeilijk en het overeind komen uit een liggende positie, en precies daar biedt Bad met deur de oplossing. Onze instapbaden zijn van de hoogste kwaliteit leverbaar op de markt zodat een instapbad van AL-COMFORT een investering is voor de rest van uw leven.
 
Wie zijn wij?
 
Wij zijn expert in het leveren en plaatsen van baden die uw oudere dag veraangenamen. Een specialisme is het oplossen van badkamerproblemen. Op het gebied van comfort kunnen wij u instapbaden, ook wel het “bad met een deur” genoemd aanbieden. 
Kenmerken van ons zijn klantgericht, flexibiliteit en maatwerk. Wij geven graag een ieder persoonlijk advies om samen tot een maatoplossing te komen. 
 
Service
 
Een ander aspect van onze diensten is het leveren van service. Ook na de montage van een instapbad of “bad met deur” , kunt u op ons blijven rekenen. Ook na de koop blijft u als klant centraal staan. 
 
Een vrijblijvende offerte
 
Alle diensten en producten op een rijtje, met toelichting. Wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Voor vragen of een vrijblijvende offerte zijn onze adviseurs u graag van dienst.
 
 
Instapbaden van Al-Comfort
Instapbaden van Al-Comfort
Instapbaden van Al-Comfort
Instapbaden van Al-Comfort
Instapbaden van Al-Comfort
Instapbaden van Al-Comfort
Instapbaden van Al-Comfort