Meer resultaten voor voorwaarden om een huis te kopen

 
voorwaarden om een huis te kopen
Voorwaarden voor de aankoop / Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
De referentiedatum is de datum waarop u moet voldoen aan de voorwaarden om een koopwoning of kavel te kunnen kopen. Dit is zowel de datum waarop u zich inschrijft als de datum waarop u de eenzijdige belofte van aankoop ondertekent. Wanneer u een middelgrote koopwoning of een middelgrote bouwgrond wilt aankopen, is de referentiedatum de datum waarop de raad van bestuur van de sociale huisvestingsmaatschappij ingestemd heeft met de verkoop. Er gelden ook maximumgrenzen. Wilt u een sociale koopwoning of bouwgrond kopen in een gemeente die is opgenomen in cluster 1 of cluster 2, dan gelden verhoogde maximumgrenzen. Dit zijn de maximumgrenzen.: Persoonlijke situatie Aankoop in gemeente opgenomen in cluster 1 of 2 Aankoop elders in Vlaanderen. Alleenstaande zonder persoon ten laste. Alleenstaande met ernstige handicap zonder persoon ten laste. Alle andere gevallen. Per persoon ten laste te verhogen met. U vindt meer uitleg over de begrippen gemeente opgenomen in cluster 1 of 2 op onze website. U heeft geen eigendom.
Huis te koop POTRELL wij kopen uw woning uw woning te koop? rechtstreeks verkopen?
Blijf op de hoogte. Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief en informatie over speciale acties te ontvangen. Must be a valid email address. Subscribe to newsletter. Potrell.be Privacy Policy. Site by Maister.be. Snel en discreet uw huis verkopen? Laat ons u terugbellen.
Immo te koop Immo De Laet.
Kopen of huren? Kies een gemeente. s gravenwezel 2970. Woning Nieuwbouwwoning Appartement Studio Grond Opbrengsteigendom Handelspand Garage/parking. tussen 0 100 m tussen 100m 250 m tussen 250m 500m meer dan 500m. 1 2 3 4 meer dan 4 Niet van toepassing. Open bebouwing Rijwoning Halfopen bebouwing. Frederik De Merodeplein 4. Willem Van Laarstraat 7. Jos Nuytsdreef 12. Oude Kasteelplein 21 2e v. Fruithoflaan 118 4eV. Edisonplein 3 6. Wouwendonkstraat 92/100 2.1. Uw woning verkopen? Ferdinand Coosemansstraat 155. Kerkstraat 38 2.7. Kerkstraat 38 1.4. Kerkstraat 38 1.5. Kerkstraat 35 2. 1 2 3 4 5. Blijf op de hoogte. Schrijf u nu in. Immo De Laet. Ma tot vrij 09.30 12.30 13.30 17.30. Zaterdag 09.30 12.30. Wij zijn telefonisch bereikbaar via. 32 03 644 00 88. Hou me op de hoogte. Als eerste op de hoogte over de nieuwste panden en projecten? Ik ga akkoord met de Privacy policy. Copyright 2019 Immo De Laet. Disclaimer Cookie policy Privacy policy. Website door Innomedio. De website Immo De Laet maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.
8 dingen die niemand je vertelt wanneer je een huis koopt Dewaele Dewaele.
Want zon huis of appartement kopen, helemaal van jezelf Dat is toch wel behoorlijk spannend en een fantastische stap in je leven, vind je niet? Vergeet daarom zeker niet om er met volle teugen van te genieten, tussen al die keuzestress, die spanning en dat verhuizen door. Want weet je wat? Soms moet je gewoon even stilstaan in het midden van alle chaos en vol bewondering naar die gevel van dat thuisje kijken. Het is tenslotte JOUW gevel! Hopelijk heb je hier al iets van opgestoken en kan je nu weer met volle moed verder. Heb jij hier nog vragen over? Aarzel dan niet om ons te contacteren: onze makelaars staan je met veel plezier bij in het volledige verhaal! Categorieën: Tips trends. Wil je nog meer tips ontdekken? Volg ons op sociale media of lees onze blog! Volg ons op Facebook Lees de blog. Huis of appartement? 8 tips voor een supervlotte verhuis! 15 stadia waar je door moet vooraleer je een huis koopt. Klanten aan het woord.
Kopen.
Home Kopen Lenen Verzekeren Over ons. Voorwaarden aankoop sociale koopwoning of kavel. Om een sociale koopwoning of bouwgrond van Landwaarts te kunnen kopen, moet u zich kandidaat stellen bij de maatschappij. Als u aan de voorwaarden voldoet, schrijft de maatschappij u in het inschrijvingsregister in.
Je huis verkopen en een nieuw huis kopen? Zo doe je dat! Gilen woonprojecten.
Dit totdat je een nieuwe woning gevonden hebt of tot je nieuwe thuis instapklaar is. Wat met je lening? En wat met je lening als je een ander huis wil kopen? Als je lening nog niet is afgelopen dan kan je ervoor kiezen om je lening over te dragen op je nieuwe woonst of je kan je huidige lening afkopen en een nieuwe afsluiten. In de meeste gevallen is een overdracht het voordeligst. Wat je moet weten over het overdragen van een lening.: Je vermijdt een schadevergoeding omdat je lening gewoon blijft doorlopen. Ook de kosten van een nieuw hypothecair krediet kan je op deze manier omzeilen. Als je een lening aan goede voorwaarden aanging dan blijven deze ook behouden. De waarde van je oud en nieuw krediet moeten wel in lijn liggen. Meestal gaat er een klein bedrag naar dossier en/of expertisekosten bij de overdracht.
Tweede verblijf in Thailand kopen? Een tweede huis in Thailand.
Als buitenlander kunt u een huis of Condo leasen voor maar 30 jaar. Een buitenlander kan alleen onroerend goed kopen op naam van een Thaise vriendin. Als u een Thaise firma opzet, waarvan 51% van de aandelen in handen van Thai zijn, moet u elk jaar dividend uitkeren. Neemt u echter de moeite zich te verdiepen in de Thaise onroerend goed wetgeving dan klopt het inderdaad dat de Thaise wetgever buitenlanders verbiedt grond op naam te zetten. Maar de Thaise wet biedt buitenlanders tevens voldoende juridische mogelijkheden om de investering in Thais onroerend goed veilig te stellen. Bezit of eigendom van land in Thailand. Het recht om in Thailand land te bezitten is alleen voorbehouden aan Thaise onderdanen mensen met de Thaise nationaliteit, lees paspoort. Verwar dit niet met een buitenlander die in Thailand ingezetene is. Zon buitenlander behoudt zijn eigen nationaliteit en kan dus geen land in Thailand bezitten. Op enkele uitzonderingen na mogen buitenlanders ongeacht nationaliteit geen land bezitten in Thailand. Via de Board of Investment is er een uitzondering gecreëerd, waaronder buitenlanders onder de volgende voorwaarden grond in Thailand kunnen kopen.:
Een huis kopen in België Financieel: Hypotheek.
Stappenplan voor het kopen van een huis. Wie in Nederland overweegt om een huis te kopen, doet er goed aan om zich vooraf, bijvoorbeeld via een stappenplan voor het kopen van een huis, uitgebreid over alle in en outs daarvan te informeren.
Eerste huis kopen ING Hypotheken.
Vermindering registratierechten Wonen in Brussel.
Certificaat energieprestatie EPB. Eerste woning kopen. Verkoop uit de hand. Premies en voordelen. Brusselse groene lening. Fiscale hervormingen Brussel. Belasting tweede verblijf. Community Land Trust. You are here. Home Premies en voordelen Andere voordelen Vermindering registratierechten. Premies en voordelen. Brusselse groene lening. Brussel beter leren kennen? De aankoop van een woning gebeurt via een notariële akte. Op elke akte moet u belastingen betalen in de vorm van registratierechten. In het Brusselse gewest bedragen deze 125%. Regeling registratierechten sinds 1 januari 2017. Sinds 1 januari 2017 is het systeem van de woonbonus afgeschaft in Brussel. In de plaats krijgen kopers van een eigen woning in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een hogere korting van 21.875 euro op de registratierechten ook wel abattement genoemd. Tot en met een aankoop van 175.000 euro moeten er geen registratierechten betaald worden. Het abattement wordt geplafonneerd tot aankopen van 500.000 euro. Boven dit bedrag gelden de gebruikelijke registratierechten van 125, procent. De woning is gelegen in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest 19 gemeenten.; Alle kopers zijn natuurlijke personen.; De aankoop moet gaan om een tot bewoning aangewend of bestemd onroerend goed.;
Een tweede verblijf kopen: de voor en nadelen van een extra verblijf KBC Bank Verzekering. alert-func-check. alert-func-cross-rename. communication expr mail.
Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden. Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden. Een tweede verblijf kopen. De voor en nadelen van een extra woning. Een tweede verblijf kopen. Een tweede verblijf kopen. De voor en nadelen van een extra woning.
Koop een huis in 8 stappen één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. Instagram. Twitter. één. Audio description. Facebook. Instagram. Twitter. Facebook. Instagram. Facebook. Twitter. Facebook. Instagram. Facebook. Instagram. Twitter. CIM.
Koop een huis in 8 stappen. Een woning kopen is niet zo evident als het lijkt. Je moet om te beginnen een woning vinden die je mooi vindt, die binnen je budget valt, en die een goeie ligging heeft. Maar dan hebben we het nog niet gehad over de administratieve rompslomp die erbij komt kijken en de extra kosten waarmee je rekening moet houden. Michael en Inge willen ook een huis kopen, maar hebben geen idee hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Marcel helpt hen om dat allemaal uit te vissen. Maak kennis met Michael en Inge. We weten wel dat er nog kosten bijkomen, maar wat en hoeveel, dat is voorlopig nog een raadsel. Stap 1: Wat is je budget? Alles hangt uiteraard af van hoeveel geld je hebt of hoeveel geld je bij de bank kan lenen.

Contacteer ons

tips om huis te kopen
wat moet ik doen om een huis te kopen
wat moet je doen om een huis te kopen
voorwaarden om een huis te kopen
stappen om een huis te kopen
wat te doen bij een huis kopen
wat te doen bij kopen huis
wat te doen als je een huis wilt kopen
een huis kopen wat te doen
wat te doen huis kopen