Zoeken naar particulier huis te koop

 
particulier huis te koop
Huis te koop in Middelkerke 8430 immo proxio.
Huis te koop in Middelkerke 8430. Appartement 467 Huis 112 Garage 38 Project 33 Grond 30 Commercieel 29 Vakantiewoning 16. De nieuwste panden op de markt als eerste in uw mailbox? Registreer je hier. Nieuw 3 dagen. 9 nieuwbouw huizen te koop in Middelkerke.
particulier huis te koop
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Help en info. Google Play badge App Store badge. Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright 2020 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan. Bij een negatief verslag moet de koper de elektrische installatie in orde brengen en laten herkeuren. Keuring van uw elektrische installatie AREI. verplicht bij verkoop of bij wijziging van de installatie. controle om de 25 jaar. Met een bodemattest weet de koper of de grond die hij wil kopen al dan niet verontreinigd is. Als er geen gegevens beschikbaar zijn, wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Het is meestal de notaris van de verkoper die het attest aanvraagt bij OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. verplicht bij verkoop van gebouwen en percelen. info over de bodemkwaliteit. Certificaat voor de stookolietank. Als de woning wordt verwarmd met mazout, moet de stookolietank conform de wettelijke bepalingen zijn, zodat de bodem niet verontreinigd kan worden. Na controle van een bovengrondse of ondergrondse stookolietank ontvangt u een certificaat en wordt de stookolietank gemarkeerd. Bij de verkoop moet u dat certificaat voorleggen. Controle en onderhoud van de stookolietank van een woning. beveiligd tegen bodemverontreiniging. groene, oranje of rode dop. Vóór u de woning te koop aanbiedt, moet u als eigenaar ook een energieprestatiecertificaat EPC hebben.
9.099 huizen in Frankrijk te koop bij HUIS AANBOD.
3 Huizen te koop in Departement Val-de-Marne. 1 Huis te koop in Departement Val-d'Oise.' 643 Woningen te koop in Regio Languedoc-Roussillon. 123 Huizen te koop in Departement Aude. 208 Huizen te koop in Departement Gard. 209 Huizen te koop in Departement Hrault.
Op zoek naar particulier woningaanbod koop. Immofusion.
Te koop: Hongarijenstraat 30, 3294 Diest. Te koop: Hongarijenstraat 30, 3294 Diest. Prijs 259.000, k.k. Nieuw in verkoop. Te koop: Weyerstraat 26, 3545 Halen. Te koop: Weyerstraat 26, 3545 Halen. Prijs 299.000, k.k. Nieuw in verkoop. Te koop: Project t'heer.'
IMMOSCOOP Immo te koop en te huur huis appartement.
Ga op zoek naar woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten. en bouwgronden die nieuw op de markt komen. Wie is IMMOSCOOP? IMMOSCOOP is de online-etalage van de vastgoedmakelaars en heeft het meest recente aanbod. Bij IMMOSCOOP kan u als particulier uw woning te koop of te huur plaatsen. Primeurs in je mailbox! Ontvang de laatste nieuwe panden van je gewenste omgeving in jouw persoonlijke mailbox. Zoeken met de Immoscoop app. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app heb je altijd toegang tot alle koop, huur en nieuwbouwwoningen op IMMOSCOOP.
TKVE woningaanbod particulieren.
wist u dat? wist u dat? Deze woningen staan niet op websites van immokantoren. Welke attesten moeten beschikbaar zijn als U Uw woning te koop aan gaat bieden klik hier voor meer info. sorteer op plaats. sorteer op nieuw eerst.
Verkoop uit de hand: wat is het en waarop moet je letten?
Vastgoed te koop. Verkopen via makelaar. Kopen per provincie. Te huur België. Verhuren via makelaar. Te huur per provincie. Mijn pand toevertrouwen. Opbrengsteigendom te koop. Kantoren en handelszaken. Parking en garages te koop. Info over investeren. iOS iPhone iPad. Architectuur en decoratie.
vestio vestio woning. woning.
woning met 4 slp en tuin op 5a63ca. 563 m 2. 188 m 2. degelijke, gelijkvloerse woning op mooie locatie! 1070 m 2. 120 m 2. woning met magazijn/werkhuis. 716 m 2. gerenoveerde woning met 5 slpk en grote tuin.
Immo te koop in Limburg? Bekijk ons aanbod Immo Top Invest.
011 222 295 011 222 295. Immo te koop in Limburg? Bekijk ons aanbod. 1 2 3 Volgende Laatste. Sorteer op: Standaard rangschikking. Sorteren op gemeente. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Datum van oud naar nieuw.
Huis te koop oost-vlaanderen provincie Immoweb.
Vind andere panden in Aalst Dendermonde Eeklo Gent Oudenaarde Sint-Niklaas. Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop. Axel Springer Group. Schat mijn eigendom. Inspiratie en renovatie. De Blog lezen. Immoweb SA/NV 2020.
Realo Immo te koop in België.
Ontdek hoeveel uw huis waard is. Ontdek de Realo Schatting van uw eigendom en ontvang een persoonlijk digitaal schattingsrapport met vergelijkbare eigendommen, trends, buurtinformatie en meer. Ontvang een Realo schatting. Vind overal uw nieuwe thuis. Realo's' mobiele app toont u huizen te koop en te huur rondom u altijd en overal.

Contacteer ons

gratis huis te koop aanbieden
particulier huis te koop
huis te koop immoweb
immoweb te koop huis
zoek huizen en appartementen te koop in nederland funda
huis te koop nieuw
tweedehands spullen kopen en verkopen